Cheeseburger Makaron
Need a dairy free main course? Cheeseburger makaron może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skondensowany krem z rosołu, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Makaron Cheeseburger, Cheeseburger makaron z serem, oraz Bekon Cheeseburger Makaron.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj penne, i gotować przez 8 do 10 protokół, lub do miękkości.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę i cebulę; gotować, mieszając, aby pokruszyć wołowinę, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, i wymieszać w śmietanie zupy cebulowej, krem z rosołu, i zupy serowej Cheddar, wraz z wodą i kwaśną śmietaną. Dusić na średnim ogniu przez kilka minut. Wymieszać z ugotowanym makaronem i podawać natychmiast.