Cheese & chutney tostados

Cheese & chutney tostados
Przepis ser & chutney tostados mogą być wykonane w około 20 minut. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz przyprawę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz tortille z mąki, szynkę, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Meksykańskie Tostados, Valentine Tostados, oraz Tostados Toluquenas są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 180C / 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Tortille posmarować oliwą z oliwek i umieścić je, strona oleju w dół, na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Rozprowadzić równomiernie z chutney, następnie rozsypać na indyka lub szynkę, ser i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Piec przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pokroić w kliny i jeść, gdy są jeszcze gorące i chrupiące.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn