Cheddar Scallion Scones with Jalapeno Agave Butter
Przepis Cheddar Scallion bułeczki z Jalapeno masło z agawy może zaspokoić szkockie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 283 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać nektar z agawy, mąka, 2 jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 180 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Cheddar Scallion Scones, Bułeczki Cheddar i Scallion, oraz Bekonowe Bułeczki Cheddar Scallion.
Instrukcje
W średniej misce połączyć 1 kij temperatury pokojowej masło, jalapeno, agawa, i szczypta soli.
Wymieszaj łopatką, aż składniki zostaną równomiernie włączone, a następnie spróbuj przypraw, dodając dodatkową sól, jeśli to konieczne. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 400 °F. w dużej misce połącz mąkę, proszek do pieczenia i 2 łyżeczki soli i ubijaj, aby połączyć.
Pozostałe 1 patyczek zimnego masła pokroić na 1/4 cala kawałków, następnie palcami lub nożem do ciast, wymieszać masło z mieszanką mąki, aż będzie przypominało grubą potrawę.
Wrzucić rozdrobniony cheddar i szalotki do mieszaniny masła / mąki. W średniej misce ubić dwa jajka, a następnie ubić na pół i pół.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę mąki i mieszać za pomocą drewnianej łyżki, aż powstanie Kudłaty ciasto.
Ciasto wyłożyć na mąkę i delikatnie wyrabiać, aż się połączy w kulkę, dodając w razie potrzeby więcej mąki. Pat ciasto na 1 cal prostokąt, a następnie za pomocą 2 1/2 cala okrągłe ciasto cutter pokroić na 12 bułeczki.
Bułeczki umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia, a następnie ubić Pozostałe jajko i umyć bułeczki.
Bułeczki piec, aż nadmuchane i złociste, o 17 protokół, obracając raz podczas gotowania.
Pozostawić bułeczki do ostygnięcia przez pięć minut, a następnie podawać z masłem jalapeño-agawa.