Cheddar puree ziemniaczane z szałwią

Cheddar puree ziemniaczane z szałwią
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Cheddar puree ziemniaczane z szałwią może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 119 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, masło, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Puree ziemniaczane z szałwią i białym serem Cheddar, Boczek i szałwia puree ziemniaczane, oraz Karmelizowane-szalotka i szałwia puree ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko ugotować w średnim rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj ziemniaki i gotuj, stale mieszając, 3 do 4 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać ser i pozostałe składniki. Gotować 1 do 2 minut lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn