Cheddar Pennies
Cheddar Pennies zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 70. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 4 centy za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, sera cheddar, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 33 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Z łyżką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grosze z nieba: pikantne Monety Cheddar, Ginger Pennies, oraz Miedziane Grosze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj dużą blachę do ciastek.
W średniej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz cayenne. Dodaj ser Cheddar i roztopione masło, aby uzyskać jędrne ciasto.
Rozwałkuj kawałki ciasta na liny wielkości grosza. Pokrój w plastry 1/4 cala. Jeśli ciasto jest zbyt miękkie, można je schłodzić, aż będzie twarde.
Umieść plastry na przygotowanym arkuszu ciastek, aby były oddalone od siebie o 1 cal.
Piecz przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż spody groszy będą lekko opiekane, a wierzchołki jędrne. Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed podaniem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nature ' s Revenge Pet nat rosé z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Nature ' s Revenge Pet Nat Rose]()
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).