Cheddar ONION Drop Biscuits

Cheddar ONION Drop Biscuits
Cheddar ONION Drop Biscuits może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 68 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kwaśna śmietana, Cheddar i herbatniki z zieloną cebulą, Cheddar Drop Biscuits, oraz Cheddar-Chive Drop Biscuits dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Masło pokroić w mieszaninę mąki, aż mieszanina przypomina okruchy oczywiście. Cebulę, parmezan i ser Cheddar wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Do miski wlać maślankę; mieszać aż do równomiernego połączenia. Spadek przez 1/4-cupfuls na przygotowanej blachy do pieczenia, o 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty herbatników są lekko rumiane, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn