Cheddar ONION Drop Biscuits
Cheddar ONION Drop Biscuits może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 68 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kwaśna śmietana, Cheddar i herbatniki z zieloną cebulą, Cheddar Drop Biscuits, oraz Cheddar-Chive Drop Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w misce.
Masło pokroić w mieszaninę mąki, aż mieszanina przypomina okruchy oczywiście. Cebulę, parmezan i ser Cheddar wymieszać z mąką.
Do miski wlać maślankę; mieszać aż do równomiernego połączenia. Spadek przez 1/4-cupfuls na przygotowanej blachy do pieczenia, o 2 cale od siebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty herbatników są lekko rumiane, 12 do 15 protokół.