Cheddar i Chutney na zakwasie

Cheddar i Chutney na zakwasie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Cheddar i Chutney na zakwasie. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, chleb na zakwasie, chutney i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tajny składnik (Chutney z Mango): chutney i Cheddar Toasties, Grillowany Zakwas Cheddar Melt, oraz Chleb Na Zakwasie Easy Cheddar.

Instrukcje

1
Rozłóż 2 kromki chleba z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Dodać Cheddar do obu kromek; top z pozostałych kromek chleba, i nacisnąć razem delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Roztopić masło w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj kanapki na patelnię i gotować 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn