Charlotte Russe
Charlotte Russe może być tylko przystawką, której szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, śmietanę do ubijania, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Charlotte Russe Parfaits, Charlotte Russe Z Malinami, oraz Truskawkowo-Żurawinowa Charlotte Russe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie w górnej części podwójnego kotła; gotuj nad wrzącą wodą, aż żelatyna się rozpuści.
Dodaj sherry i wanilię, dobrze mieszając. Schłodzić do temperatury pokojowej. Złożyć mieszaninę żelatyny do bitej śmietany. Odstawić.
Białka ubić (w temperaturze pokojowej) w średniej misce do miksowania, aż do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz i ubijać, aż będzie sztywny i błyszczący. Składamy bezę na mieszankę z bitą śmietaną.
Linia boki 1 1/2-quart miski do serwowania z ladyfingers.
Wlać nadzienie; schłodzić do Ustawienia.
Udekoruj świeżymi plastrami owoców i łyżką do pojedynczych misek do serwowania.