Chipsy Paleo Salami
Chipsy Paleo Salami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 821 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Chipsy Salami z ziarnistym dipem musztardowym, Chrupiące Chipsy Salami Z Musztardą Tymiankową, oraz Chipsy Paleo Tortilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Umieść stojak z drutu lub dwa na blasze do pieczenia i ułóż plasterki salami w jednej warstwie na stojakach z drutu. Stojaki są opcjonalne, ale pomagają w chrupaniu i odprowadzaniu tłuszczu.
Piec przez 15 minut, lub aż chipsy chrupiące, ale nie do punktu brązowienia. Jeśli zaczną brązowieć, palą się.
Wyjąć na papierowe ręczniki.W razie potrzeby, jeszcze gorące, posypać odrobiną soli i / lub pieprzu.