Cookie Peach Crisp
Cookie Peach Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 119 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mieszanki mąki, grubo ciasteczka lucy, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Go Dairy Free ma 249 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cherry Peach Crisp with Oatmeal Cookie Crumble, Brązowy Cukier Karmel Płatki Owsiane Ciastko Brzoskwinia Crisp, oraz Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.In patelnia, stopić 1-1/2 łyżki margaryny lub 1 łyżka oleju kokosowego.
Dodać brzoskwinie i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 8 do 10 protokół.
Dodać 1/4 szklanki brązowego cukru i sok z cytryny i gotować, aż brzoskwinie są lekko karmelizowane, o 5 protokół.
Wlać brzoskwinie do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.Podczas gotowania brzoskwiń wymieszaj widelcem mąkę, sól i pozostałe 2 łyżki brązowego cukru.
Dodaj pozostałe 2 łyżki margaryny lub oleju kokosowego i mieszaj, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Dodać pokruszone ciasteczka i mieszać aż do włączenia.Polewę wcisnąć w grudki i posypać brzoskwiniami.
Piec chrupiące przez 15 minut, lub do góry jest lekko rumiane i nadzienie jest bulgotanie.
Niech ostygnie lekko, a następnie służyć jako jest, lub z lodami bez mleka waniliowego!