Charleston Harbor Marynowane Krewetki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Charleston Harbor marynowane krewetki może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, papryka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Charleston Hominy from ' the Lee Bros. Charleston Kitchen, Charleston krewetki i kasza, oraz Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bring 2 Quarts wody do wrzenia w holenderskim piecu; dodaj krewetki i kreolski przyprawy, i gotować 2 minut lub tylko do krewetki kolei różowy; drenaż.
Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby.
Umieść krewetki w misce lub słoiku. Wierzch z cebulą i papryką. Wymieszać 1 1/2 szklanki wody, octu i soli; zalać papryką. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.