Chard Szwajcarski z Chrupkimi jabłkami

Chard Szwajcarski z Chrupkimi jabłkami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Szwajcarski Chard z chrupiącymi jabłkami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet jabłkowy, aminokwasy Kokosowe, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kremowy Chard Szwajcarski z chrupiącą bułką tartą, Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita, oraz Chard Szwajcarski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rodzynki w małej misce i zalej je wystarczająco gorącą wodą, aby ledwo przykryć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odciąć łodygi od chard. Przyciąć i wyrzucić DNA łodyg, jeśli są suche, i posiekać łodygi na 1 / 4-calowe plastry. Odstawić pokrojone łodygi na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Pokrój liście na pół wzdłuż, a następnie pokrój w paski 1/2 cala. Trzymać pokrojone liście oddzielone od łodyg.
4
Podgrzej głęboki, nieprzywierający holenderski piekarnik lub wok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zaczną brązowieć. (Jeśli to konieczne, dodać wodę łyżkę na raz, aby zapobiec przywieraniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Dodać łodygi chard i jabłka i gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Odcedzić rodzynki, rezerwując wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Dodać rodzynki i liście boczku na patelnię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj 1 łyżkę wody z rodzynkami do patelni i szczelnie przykryj. Mieszając co minutę lub dwie, gotować, aż chard jest miękka, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Zdjąć pokrywkę i krótko gotować, aby zagotować nadmiar wilgoci.
11
Zdjąć z ognia, wymieszać z sosem sojowym i octem jabłkowym, dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
12
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn