Chard szwajcarski smażony z cebulą

Chard szwajcarski smażony z cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać smażone szwajcarski Chard z cebulą spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chard szwajcarski smażony z czerwoną cebulą, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Chard Szwajcarski Smażony.

Instrukcje

1
Wytnij łodygi i żebra środkowe z chard, odrzucając wszelkie trudne części, a następnie pokrój łodygi i żebra w poprzek na 2-calowe kawałki. Liście chard układać i zwijać wzdłuż do cylindrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
żeberkażeberka
RolkaRolka
2
Wytnij cylindry w poprzek, aby uzyskać paski o szerokości 1 cala.
3
Rozgrzać olej i masło w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę i czosnek z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj chard łodygi i żeberka, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż łodygi są po prostu miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
żeberkażeberka
SólSól
5
Dodać liście boczniaka w partiach, mieszając, aż zwiędną przed dodaniem następnej partii, i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
* Chard można myć, suszyć i ciąć 2 dni wcześniej i schładzać w zamkniętych workach wyłożonych zwilżonymi ręcznikami papierowymi.* Chard można gotować 4 godziny wcześniej i podgrzać na małym ogniu na kuchence lub w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn