Chard Czerwony Smażony
Pieczony Czerwony Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grubą sól i pieprz, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Chard, Stek Zapiekany Z Sałatką Z Chard, oraz Dorsz zapiekany z Chardą Szwajcarską i migdałami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Upewnij się, że warzywa są bardzo suche przed przygotowaniem przepisu. Ponadto, umyć i posiekać je, gdy przyjdziesz z rynku, a następnie są gotowe, aby gotować się jeszcze szybciej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i wrzuć 2 minuty, następnie dodaj chard w pęczkach i utrzymuj go w ruchu, ponieważ trochę zwiędnie-po prostu go smażysz. Warzywa powinny pozostać chrupiące i chrupiące. Więdnięcie ich wszystkich i wypalanie ich nie powinno trwać dłużej niż 3 do 4 minut. Zieleninę doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem do smaku. Patelnię zalać odrobiną octu i zdjąć z ognia. Wrzucić do gotowania off octu i podawać na gorąco zieleni.