Char-Grillowana polędwica wołowa z Chimichurri trzy zioła

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Char-Grillowana polędwica wołowa z Chimichurri trzy zioła spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 30g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, miętę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Char-grillowane żeberka z pieczoną szalotką i masłem ziołowym, Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri, oraz Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Do ahead: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Połącz pierwsze 8 składników w blenderze; blenduj aż będzie prawie gładka.
Dodaj 1/4 natki pietruszki, 1/4 kolendry i 1/4 mięty; mieszaj do włączenia.
Dodaj pozostałe zioła w 3 kolejnych dodatkach, pureeing aż prawie gładka po każdym dodaniu.
Do ahead: może być wykonany 3 godziny wcześniej. Cover; chill.
Odstawić wołowinę w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Przygotować grilla (wysokie ciepło). Osusz wołowinę ręcznikami papierowymi; pędzel olejem.
Posypać całą przyprawą rub, używając całej mieszaniny (powłoka będzie gruba).
Umieścić wołowinę na grillu; sear 2 minuty z każdej strony. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej. Grill uncovered aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części rejestry wołowiny 54° dla średnio rzadkich, przesuwając wołowinę do chłodniejszej części grilla w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu, i obracając od czasu do czasu, około 40 minut.
Przenieść na talerz; przykryć luźno folią i odstawić na 15 minut. Cienko pokroić wołowinę w poprzek.
Podawać z sosem chimichurri.
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz od tienda.com.