Cha Cha Bowl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz cukinię, wodę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cha Cha Bowl (dla meksykańskiego kurczaka i Czarnej Fasoli Miska Ryżu) - Soraya Darabi i Alexan Andrzejewski - 50 kobiet zmieniających grę w jedzeniu, BLT w misce, oraz Miska Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Doprawić solą, do smaku. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż będzie gotowy do użycia. Doprowadzić do temperatury pokojowej tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Fasolę ułożyć w rondlu. Przykryć wodą i gotować na małym wolnym ogniu do miękkości, ale nie mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek i sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Rozgrzać olej w garnku 4-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ryż i gotować około 3 minut lub aż ryż zaczyna się jasnobrązowy. Następnie dodaj wodę, czosnek i sól. Gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, następnie przykryć i odstawić na 20 minut. Puch tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Umieść chiles na patelni i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść zmiękczone chiles do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem wieprzowiny lub kurczaka, i puree, aż będzie gładka. Polędwiczki wieprzowe przykryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Rozgrzej grill. Grilluj polędwicę wieprzową, obracając w razie potrzeby, aż osiągnie 150 stopni F, gdy zostanie zmierzony termometrem do natychmiastowego odczytu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pozostaw na 10 minut przed pokrojeniem w kostkę.
1
W 4 lub 6 porcji miski, warstwa ryżu, fasola, i wieprzowina. Top z ananasem i salsą z cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Zęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około