Ceviche Z Tuńczyka Świeże

Ceviche Z Tuńczyka Świeże
Świeże Ceviche z tuńczyka wymaga około 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 181 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać korzeń imbiru, tuńczyk klasy sashimi, pieprz jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Ceviche Z Tuńczyka Ahi, Margaritan Ahi Tuna Ceviche, oraz Ceviche Z Tuńczyka Tropikalnego.

Instrukcje

1
Tuńczyka pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w misce. Wymieszać w cebuli, zielona cebula, imbir, jalapeno, sok z cytryny, i sos sojowy; wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin. Smak przed podaniem i dodać więcej soku z cytryny lub sosu sojowego w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
ImbirImbir
CebulaCebula
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn