Ceviche z krewetek w kubkach ogórkowych to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jeśli masz sok z limonki, papryka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kubki Ceviche Z Krewetkami Żurawinowymi, Krewetki w kubkach ogórkowych, oraz Sałatka z krewetek śródziemnomorskich w kubeczkach ogórkowych.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.