Ceviche

Przepis Ceviche może zaspokoić twoje pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 2 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oregano, sok pomidorowy, limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odkaż rybę pod wodą, używając tylnej krawędzi noża. Następnie ostrym nożem rozciąć tył ryby i ostrożnie usunąć filety! Kości nie są dozwolone!! Wyciśnij sok z limonek. Cebulę pokroić w kostkę. Pomidory blanszować we wrzącej wodzie-ostudzić, a następnie obrać ze skóry i usunąć pestki. Odmierz sok pomidorowy i olej. Kolendrę umyć, osuszyć i drobno posiekać. Zmiażdżyć ząbek czosnku. Ostrożnie usuń pestki z pieprzu.
Umieścić filety z ryb w maszynce do mielenia, a po zmieleniu wlać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem-odstawić do dużej miski i przechowywać w lodówce do 2 godzin lub do nieprzezroczystego. Przed podaniem, wrzucić z resztą składników i podawać natychmiast.;