Certoâ® galaretka z czarnych malin

Certoâ® galaretka z czarnych malin
Need a bezglutenowa, przyjazna dla fodmap i wegetariańska przyprawa? CERTO ® galaretka z czarnych malin może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 96. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pektynę certo, sok i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to CERTO® dżem z czarnych malin, Certoâ® Five Pepper Jelly, oraz Certoâ® galaretka z czarnego bzu.

Instrukcje

1
Przynieś kanister z wrzącą wodą, do połowy pełny z wodą, aby gotować na wolnym ogniu. Słoiki umyć i przykręcić opaski w gorącej wodzie z mydłem; spłukać ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Zalać wrzącą wodą płaskimi pokrywkami w rondlu z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Odstawić w gorącej wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Przed napełnieniem dobrze odcedzić słoiki.
5
Czarne maliny dokładnie zmiażdżyć, jedna warstwa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
6
Umieścić trzy warstwy wilgotnej gazę lub worek galaretki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Gotowe owoce wlać do gazówki. Związać gazę zamkniętą; powiesić i pozostawić kroplówkę do miski, aż kapanie przestanie. Naciśnij delikatnie. Zmierz dokładnie 3 szklanki przygotowanego soku z jeżyn na 6-lub 8-qt. rondel. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
W rondlu wymieszaj cukier z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodać masło, aby zmniejszyć pienienie. Doprowadzić mieszaninę do pełnego wrzenia (wrzenia, które nie przestaje bulgotać po wymieszaniu) na dużym ogniu, stale mieszając. Wymieszać pektyny. Powrót do pełnego wrzenia i gotować dokładnie 1 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
PektynaPektyna
10
Zdjąć z ognia. Odtłuść każdą piankę metalową łyżką.
11
Kadzi natychmiast do przygotowanych słoików, napełniając w granicach 1/4 cala blatów. Wytrzyj felgi słoików i nici. Pokrywa z dwuczęściowymi pokrywkami. Mocno przykręć opaski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
Słoiki umieścić na podwyższonym stojaku w puszkach. Dolna półka w puszkach. (Woda musi pokrywać słoiki o 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
13
W razie potrzeby dodać wrzącą wodę.) Przykryć; doprowadzić wodę do delikatnego wrzenia. Proces 5 min..
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
14
Wyjąć słoiki i umieścić pionowo na ręczniku do całkowitego ostygnięcia. Po wystygnięciu słoików sprawdź uszczelki, naciskając palcem środkowe pokrywki. (Jeśli pokrywy wracają, pokrywy nie są uszczelnione i konieczne jest chłodzenie.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn