Cedar-Deska Sockeye Łosoś Z Orzechami Laskowymi Vinaigrette
Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis z Food Republic ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, musztarda dijon, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Deska Cedrowa Łosoś, Deska Cedrowa Łosoś, oraz Deska Cedrowa Rum Łosoś.
Instrukcje
Deskę do grillowania namoczyć w wodzie, aby przykryć przez 2 godziny, utrzymując ją w zanurzeniu. (Ustawienie puszki fasoli na desce działa dobrze.) Następnie rozgrzej grill gazowy do średniego-niskiego heat.To dodać vinaigrette, w maszynce lub blenderze, wir ocet, szalotki, musztarda, miód, i sok z cytryny, aż gładka. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj oleje, przetwarzając aż do dobrego połączenia, a następnie przenieś mieszaninę do małej miski.
Ubić orzechy laskowe i pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.
Łososia posmarować olejem i posypać przyprawą.
Umieść filet na desce, od strony skóry w dół i umieść deskę na środku grilla. Przykryć i gotować na grillu, aż po prostu gotowane przez, z zamkniętą pokrywą, około 10 do 15 minut, lub aż temperatura wewnętrzna czyta 135 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Podawać bezpośrednio na desce, z winegretem skropionym na wierzchu.Więcej przepisów na łososia na Food Republic: łosoś zawinięty Prosciutto
Łosoś i szpinak Pieczony łosoś w łuskach kukurydzy