Cebula słodko-kwaśna

Cebula słodko-kwaśna
Jeśli u pacjenta występuje około 35 minut do spędzenia w kuchni, słodko-kwaśna cebula może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 156 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Przepis ten zachwycił 141 osób. Udaj się do sklepu i odbierz perłową cebulę, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), Sweet ' N Sour Onions, oraz Sweet' n ' Sour Onions.

Instrukcje

1
Obierz cebulę: najtrudniejszą częścią tego przepisu jest obieranie cebuli. Jeśli używasz pearl lub małe cebule cipollini, blanszować je we wrzącej wodzie na minutę lub tak, a następnie zanurzyć je w wodzie z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Odetnij końce korzenia i łodygi, a papierowa skóra powinna się ześlizgnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Jeśli używasz większej wrzącej cebuli, tak jak my tutaj, po prostu pokrój koniec łodygi z cebuli i obierz tak, jak zwykłej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Gotuj cebulę: Przynieś garnek słonej wody do wrzenia i gotuj cebulę przez 4-10 minut lub do momentu, gdy będą miękkie. Mniejsze cebule będą potrzebować mniej czasu. Chcesz je al dente, nie miękkie, bo będą gotować trochę więcej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Cebulę dobrze odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Podsmaż cebulę: rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Niech oliwa z oliwek się rozgrzać na minutę lub dwie i dodać cebulę. Będą trochę pluć, ponieważ są pełne wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Niech skwierczą, aż trochę brązowieje na kilka stron cebuli, o 4-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj mieszaninę miodu i octu do patelni: w międzyczasie energicznie wymieszaj miód i ocet, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj go do patelni. Będzie pluć i skwierczeć gwałtownie. Przekręć cebulę, aby pokryć mieszanką i obrócić ogień na średni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Posypać wszystko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
1
Niech mieszanina octu i miodu zagotuje się do gęstego syropu. Często obróć cebulę, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej, z odrobiną fantazyjnej soli, takiej jak fleur de sel, jeśli masz trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn