Cała ryba z grilla Fiesta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 887 kalorii, 83g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka czosnku, skórki grejpfruta, świeże liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Cała Ryba Z Grilla Fiesta, Fiesta Grillowana Kukurydza, oraz Fiesta Grillowany Kurczak są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Dodaj kolendrę, jalapeno, czosnek, skórka pomarańczowa, skórka z limonki, Skórka z cytryny, skórka grejpfrutowa, sok pomarańczowy, olej, sok z limonki, sok z cytryny, sok grejpfrutowy, agawa, 2 łyżeczki soli i 1 łyżka pieprzu do dużej plastikowej torebki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Jak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
0,5 łyżeczki Soli
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj rybę i obróć do płaszcza, pozwalając marynacie dostać się do wnętrza ryby, jak również. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut, odwrócić i przechowywać w lodówce 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzej grill na małym ogniu. Używając ręcznika papierowego, natrzyj obficie ruszt z olejem rzepakowym 7 do 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki Warzywne
4
Wyjmij rybę z marynaty i wypchaj jamę plasterkami cytryny, jeśli używasz, i kilkoma łyżkami marynaty i umieść na gorącym grillu. Gotować przez 10 do 12 minut, ostrożnie obrócić za pomocą szpatułki rybnej i gotować przez dodatkowe 10 do 12 minut, lub aż ryba będzie łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki Warzywne
5
Podczas gotowania ryby, umieścić połówki cytryny wyciąć stronę w dół na grillu, aż lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Wyjąć z grilla i pokroić mięso z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Podawać rybę z grillowanymi cytrynami wyciśniętymi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.