Cała ryba z grilla Fiesta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 887 kalorii, 83g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka czosnku, skórki grejpfruta, świeże liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Cała Ryba Z Grilla Fiesta, Fiesta Grillowana Kukurydza, oraz Fiesta Grillowany Kurczak są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Dodaj kolendrę, jalapeno, czosnek, skórka pomarańczowa, skórka z limonki, Skórka z cytryny, skórka grejpfrutowa, sok pomarańczowy, olej, sok z limonki, sok z cytryny, sok grejpfrutowy, agawa, 2 łyżeczki soli i 1 łyżka pieprzu do dużej plastikowej torebki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Procent Tequili Blanco
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj rybę i obróć do płaszcza, pozwalając marynacie dostać się do wnętrza ryby, jak również. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut, odwrócić i przechowywać w lodówce 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzej grill na małym ogniu. Używając ręcznika papierowego, natrzyj obficie ruszt z olejem rzepakowym 7 do 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij rybę z marynaty i wypchaj jamę plasterkami cytryny, jeśli używasz, i kilkoma łyżkami marynaty i umieść na gorącym grillu. Gotować przez 10 do 12 minut, ostrożnie obrócić za pomocą szpatułki rybnej i gotować przez dodatkowe 10 do 12 minut, lub aż ryba będzie łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podczas gotowania ryby, umieścić połówki cytryny wyciąć stronę w dół na grillu, aż lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla i pokroić mięso z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać rybę z grillowanymi cytrynami wyciśniętymi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.