Cavatelli z sosem pomidorowym i ricottą

Cavatelli z sosem pomidorowym i ricottą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Spróbuj Domowe cavatelli z prostym sosem pomidorowym, Cavatelli z klopsikami i szpinakiem w sosie ze świeżych pomidorów, oraz Cavatelli Z Rukolą I Ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj cavatelli i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, 1/2 łyżeczka soli i pieprz czerwony płatki i gotować, aż czosnek jest miękki, ale nie rumiane, 3 do 4 protokół. Bazylia i pomidory wymieszać z sokiem. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, aż sos jest zagęszczony, o 10 protokół.
Dodaj cavatelli i zastrzeżone wody do gotowania na patelni; gotować, podrzucając, aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Podzielić na miski i top z ricotta i pecorino. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjęcia Antonis Achilleos