Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami

Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Cassoulet z boczkiem, Andouille i żeberka wiejskie. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, ogromną fasolę Północną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami, Duszona Biała Fasola I Kiełbasa Andouille Cassoulet, oraz Zwycięski Kraj Cassoulet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w średniej misce. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; niech moczyć 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Drenaż.
3
Doprowadzić fasolę i wywar z kurczaka do wrzenia w holenderskim piekarniku. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Fasola odsączyć, rezerwując bulion i odstawić fasolę na bok. Powrót zapasów do garnka, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; gotować 20 minut lub aż zredukowane do 4 filiżanek. Odłóżcie zapasy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń mięso z żeber, zachowując kości; pokroić mięso na 1-calowe kawałki i posypać pieprzem i solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Roztopić masło w piekarniku holenderskim. Praca w 2 partiach, gotować mięso żeber 4 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Wyjąć z garnka i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj boczek do garnka; gotować 7 minut lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Wyjąć z garnka i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj kiełbasę do garnka; gotować 4 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Wyjąć z garnka i ogrzać. Powrót żeber do garnka; gotować na średnim ogniu 2 minut na stronę lub aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Wyjąć z garnka i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Zmniejszyć ogień do średniej; dodaj cebulę, marchew, i czosnek na patelnię, i smażyć 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
14
Dodaj pomidora, tymianek i liść laurowy; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
15
Dodaj zarezerwowane mięso i gotuj 2 minuty, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
16
Na mieszance mięsnej umieścić zarezerwowane kości żeber. Wierzch z zarezerwowanej fasoli i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
17
Piec, Odkryte, w 300 przez 1 godzinę i 40 minut lub aż bąbelki i fasola są lekko rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
18
Odstawić na 15 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn