Cassoulet Biała Fasola

Cassoulet Biała Fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cassoulet białą fasolę spróbować. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 238 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szałwii, fasolę, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola, oraz Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i wyrzuć resztki. Fasolę opłukać, odcedzić i umieścić w 6-do 8-quart patelni. Szynkę opłukać i dodać do fasoli, z bulionem i 6 szklankami wody. Ustawić na dużym ogniu, przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W międzyczasie obrać i pokroić marchewkę i cebulę w 1/8 - do 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj do fasoli, wraz z ziarnami gorczycy, tymiankiem, szałwią, kminkiem, kardamonem i imbirem. Podczas gotowania, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie kremowa-gładka do gryzienia i mięso wyciąga łatwo z szynki, 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Wyciągnij ham hock i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby dotknąć, o 8 protokół. Odrzuć skórę, kości i tłuszcz. Mięso posiekać i wrócić do fasoli. Wymieszać na średnim ogniu, aż do gotowania na parze, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Fasola odsączyć i zapisać płyn. Fasolę doprawiamy do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia46
Magazyn