Caribbean Jerk Sauce

Caribbean Jerk Sauce
Caribbean Jerk Sauce to bezglutenowe SOS. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz pod ręką ostry sos, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Ham Sandwich, oraz Caribbean Jerk Chicken.

Instrukcje

1
Podsmażamy cebulę na maśle na patelni z sosem.wszystkie pozostałe składniki ubić i zagotować.Dusić przez 45 minut.Smacznego.* przed dodaniem dodać zawiesinę ze skrobi kukurydzianej*.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty

Składniki

0Batoniki toffi Heath10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2Batoniki toffi Heathcayennecayenne1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielona zielona cebulamielona zielona cebula0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaostry sos (polecam Cholulę, każdy ostry sos wystarczy)ostry sos (polecam Cholulę, każdy ostry sos wystarczy)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2Batoniki toffi Heathkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1Batoniki toffi Heathramięramię2Batoniki toffi Heath1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego0Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn