Caribbean Jerk Sauce to bezglutenowe SOS. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz pod ręką ostry sos, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Ham Sandwich, oraz Caribbean Jerk Chicken.
Instrukcje
1
Podsmażamy cebulę na maśle na patelni z sosem.wszystkie pozostałe składniki ubić i zagotować.Dusić przez 45 minut.Smacznego.* przed dodaniem dodać zawiesinę ze skrobi kukurydzianej*.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny