Caribbean Jerk Sauce

Caribbean Jerk Sauce
Caribbean Jerk Sauce to bezglutenowe SOS. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz pod ręką ostry sos, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Ham Sandwich, oraz Caribbean Jerk Chicken.

Instrukcje

1
Podsmażamy cebulę na maśle na patelni z sosem.wszystkie pozostałe składniki ubić i zagotować.Dusić przez 45 minut.Smacznego.* przed dodaniem dodać zawiesinę ze skrobi kukurydzianej*.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Składniki

0warzywo (np. szpinak)10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli3Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2warzywo (np. szpinak)cayennecayenne1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego2Spód: okruszki z herbatników grahammielona zielona cebulamielona zielona cebula0warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone2Spód: okruszki z herbatników grahamostry sos (polecam Cholulę, każdy ostry sos wystarczy)ostry sos (polecam Cholulę, każdy ostry sos wystarczy)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2warzywo (np. szpinak)krewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1warzywo (np. szpinak)ramięramię2warzywo (np. szpinak)1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego0warzywo (np. szpinak)Kapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala0warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn