Caribbean Jerk Chicken Wings
Przepis Karaiby Jerk skrzydełka kurczaka może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 20 minut. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 190 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sos sojowy, ananas, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Caribbean Jerk Chicken Wings, Caribbean Jerk Chicken Wings, oraz Caribbean Jerk Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Przygotować sos łącząc wszystkie składniki razem w rondlu na średnim ogniu. Gotować do ogrzania.
Przyprawę jerk wcierać w skrzydełka kurczaka. Grill przez 10 do 12 minut lub aż gotowane przez.
Obficie posmarować sosem i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.