Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: ziemniak

Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: ziemniak
Przepis Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: można zrobić ziemniaki w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 1355 kalorii, 64G białka, oraz 72g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 5,84 USD za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pieczenia ziemniaków, soli i pieprzu, bulionu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ragu jagnięce z Gnocchi ziemniaczanymi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi di Patate con Ragù di Agnello, oraz Gattò di patate (placek ziemniaczany).

Instrukcje

1
Ugotuj ziemniaki w dużej ilości wody do miękkości (ale nie wchłaniając wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
W międzyczasie podgrzej masło na średnim ogniu i dodaj cebulę i czosnek. Potuj się na małym ogniu, aż aromaty będą miękkie i półprzezroczyste. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Odcedź ziemniaki, pozostaw do ostygnięcia na kilka minut, a następnie przepuść przez młyn spożywczy lub ricer. Do ziemniaków dodać cebulę, czosnek, Parmigiano, mortadelę, stracchino, zioła oraz sól i pieprz do smaku. Jeśli to konieczne, aby zwilżyć mieszaninę, dodaj jajko. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MortadellaMortadella
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
4
Rozwałkuj makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i pokrój arkusz na prostokąty 3 cale na 1 cal. Na środku połowy prostokątów umieść niewielką łyżkę mieszanki ziemniaczanej. Uzupełnij wypełnione prostokąty niewypełnionymi prostokątami i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Podgrzej Ragu Bolognese na 12-14-calowej patelni do smażenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Gotuj makaron we wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Odcedź i dodaj na patelnię z ragu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj pozostałe masło i wymieszaj na dużym ogniu przez 1 minutę, aby pokryć. Podziel makaron równomiernie na 6 rozgrzanych misek na makaron, posyp startym Parmigiano-Reggiano i od razu podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrób dołek na środku mąki i dodaj jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubij jajka i olej i zacznij dodawać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Podczas rozszerzania studni wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto połączy się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
12
Zacznij wyrabiać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy uzyskasz spójną masę, wyjmij ciasto z deski, zeskrob i wyrzuć resztki kawałków. Lekko odśwież deskę i kontynuuj ugniatanie przez kolejne sześć minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w folię i odstaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
13
Rzuć lub kształtuj zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
14
W rondlu z grubym dnem o pojemności od 6 do 8 litrów rozgrzej oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Dodaj cebulę, seler, marchewkę i czosnek i pot na średnim ogniu, aż warzywa będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
16
Dodaj cielęcinę, wieprzowinę, wołowinę i pancettę i wymieszaj z warzywami. Przyrumienić na dużym ogniu, mieszając, aby mięso się nie sklejało. Powinno to zająć od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
17
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
18
Dodaj mleko i gotuj na wolnym ogniu, aż do zera, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
19
Dodaj wino i brodo, zagotuj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 2 do 21/2 godzin. Dopraw solą i pieprzem, do smaku i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Składniki

1kgspieczenie ziemniaków, takich jak russets, obrane, pokrojone na 8 kawałków i trzymane w wodziepieczenie ziemniaków, takich jak russets, obrane, pokrojone na 8 kawałków i trzymane w wodzie227papryka habanerowołowina mielonawołowina mielona1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)4Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)454papryka habaneropomidory całe obrane, zmiażdżone ręcznie, z sokamipomidory całe obrane, zmiażdżone ręcznie, z sokami1marchew, zeskrobana i drobno posiekanamarchew, zeskrobana i drobno posiekana4zdanieseler drobno posiekanyseler drobno posiekany2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1jajko, pobitejajko, pobite4(częściowo & )(częściowo & )8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany5goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemortadela drobno pokrojona w kostkęmortadela drobno pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1warzywo (np. szpinak)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanudrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekane oreganodrobno posiekane oregano113papryka habaneropancetta, mielonapancetta, mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweParmigiano-Reggiano, tarty, plus więcej do przybrania makaronuParmigiano-Reggiano, tarty, plus więcej do przybrania makaronu454papryka habanerowieprzowina mielonawieprzowina mielona6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz1Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekany tymianekdrobno posiekany tymianek454papryka habanerocielęcina mielonacielęcina mielona4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka, wołowiny, cielęciny lub warzywrosół z kurczaka, wołowiny, cielęciny lub warzyw113papryka habanerostracchino lub taleggiostracchino lub taleggio
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn