Caprese Burger

Caprese Burger
Przepis Caprese Burger może zaspokoić Amerykański głód w około 20 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pikantnego ketchupu, przepis basic burger, baconator i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Caprese Burger, Caprese Burger, oraz Caprese Veggie Burger Sliders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj hamburgery jako przepis kieruje i przechowywać w lodówce paszteciki, aż gotowe do gotowania.
2
Umieść orzeszki piniowe i czosnek w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać olej; pulsować do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj 4 szklanki bazylii, parmezanu i soli. Proces, aż drobno posiekane, zatrzymując i skrobanie boki miski raz lub dwa razy. (Sprawia, że 3/4 szklanki pesto.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Grill lub hamburgery broil jako przepis wskazuje. Top z mozzarellą w ostatniej chwili czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Posmaruj bułki pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Umieść hamburgery na bułkach i podawaj z plasterkiem pomidora i dużym liściem bazylii oraz różnymi dodatkami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn