Cappuccino z białej fasoli

Cappuccino z białej fasoli
Cappuccino z białej fasoli może być tylko napojem, którego szukasz. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, bulion warzywny, marchew i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Ciasteczka Cappuccino Z Espresso I Białą Czekoladą, Batony Cappuccino Z Białej Czekolady Karmel, oraz Brownie Cappuccino z sosem z białej czekolady-Espresso są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Fasolę zalać zimną wodą, dodać cebulę, marchewkę i zioła. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Wyjąć 3-4 łyżki prawie ugotowanej fasoli i odstawić do podania. Kontynuuj gotować resztę przez kolejne 10-20 minut lub tak, aż będzie bardzo miękka, uzupełniając więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Odcedzić i wyrzucić warzywa i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Umieścić fasolę w maszynce i whizz do czystej, aż kremowy. Może być łatwiej oczyścić połowę na raz, Chochla w niektórych zapasów, aby rozluźnić mieszaninę i uruchomić go. Zatrzymaj maszynę po 2-3 minutach, zeskrobaj szpatułką, popraw przyprawę, dodaj trochę więcej bulionu i ponownie brzęcz. Im dłużej pozostawisz go oczyszczającego, tym stanie się gładszy; 4-5 minut powinno to zrobić. Wróć do tej samej patelni. Wymieszać bulion i przyprawę, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umyj grzyby, aby usunąć glebę, a następnie pokrój je, aby uzyskać najlepszy kształt, ale nie za cienko, bo będą się kurczyć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię, aż będzie dość gorąca, dodać olej, następnie grzyby i smażyć, aż zaczną się zabarwić. Teraz dodać 25g / 1oz masła i nadal smażyć, aż tylko gotowane. Utrzymuj ciepło na patelni wysoko, ponieważ chcesz je upiec, a nie gotować. Doprawić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przetrzyj zupę przez drobne sito z tyłu chochli, aby uzyskać delikatną aksamitną konsystencję. Wróć na patelnię i wymieszaj śmietanę. Ponieważ mieszanina prawie dochodzi do wrzenia, dodaj olej truflowy, jeśli używasz. (Jeśli dodasz olej, gdy mieszanina jest zimna, może się podzielić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Gotową do podania fasolkę (nie trzeba jej podgrzewać) i grzyby podzielić między rozgrzane kubki do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Dodać gałkę masła do prawie gotującej się zupy, a następnie spienić blenderem ręcznym (rób to przez 4-5 minut, aby było naprawdę lekkie), a następnie powoli wlać zupę do kubków z kadzi do trzech czwartych pełnych, wycierając kadzi na krawędzi patelni, aby zupa nie kapała. Przytrzymaj pianę na patelni, a następnie zgarnij ją na kubki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn