Caponata z czosnkiem Crostini
Przepis Caponata z czosnkiem Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka złotych rodzynek, kapary, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bakłażan Caponata Crostini, Bakłażan Caponata Crostini, oraz Caponata z Polenta Crostini.
Instrukcje
Aby przygotować caponata, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bakłażan, cebula, papryka, i mielony czosnek, i saute 5 protokół. Wymieszać z cukrem, sokiem z cytryny i solą; gotować 1 minutę. Wymieszać z rodzynkami, kaparami i orzeszkami pinii.
Umieścić mieszaninę bakłażana w dużej misce; wymieszać z bazylią.
Aby przygotować crostini, umieść kromki chleba na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 7 minut lub do tosty. Przetrzyj boki ząbka czosnku po jednej stronie każdej kromki chleba. Posmarować kromki chleba sprayem do gotowania i piec dodatkowe 2 minuty.
Podawać caponata z crostini.