Cape Cod Biscuits
Cape Cod Biscuits wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę do pieczenia herbatników, mleko, sos żurawinowy jagodowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Spróbuj Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Użyj widelca, aby lekko wymieszać mieszankę herbatników i mleka w dużej misce. Łyżką upuść 16 herbatników na przygotowaną blachę do pieczenia. Zrób małą depresję w środku każdego ciastka.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 15 protokół. Tuż przed podaniem równomiernie napełnić depresję w każdym biszkopcie sosem żurawinowym.