Cannoli z suszoną wiśnią i imbirem
Ten przepis służy 25. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zakupionych muszli cannoli, skórka pomarańczowa, krystalizuje imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Suszona Żurawina I Imbir Cannoli, Gruszka i suszona czereśnia z imbirowo-czekoladowym biszkoptem, oraz Pistacjowo-wiśniowe kubki Cannoli #SundaySupper.
Instrukcje
Pracując w partiach 2, zmiksuj pierwsze 5 składników w procesorze, aż będzie gładka; dodaj imbir i wiśnie i przetworz, aż drobno posiekane i dobrze włączone. Za pomocą włączania / wyłączania, wymieszać w czekoladzie tylko do wymieszania (nie puree).
Przelej nadzienie do dużej miski. (Nadzienie można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Pracując partiami, przelej nadzienie do woreczka bez końcówki. Rura w muszle.
Końcówki posypać pistacjami. Schłodzić co najmniej 2 godziny i do 6 godzin. Cukier puder przesiać na cannoli i podawać.
* Włoski ser twarogowy; dostępny w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.