Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa Cannellini Comfort może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 349 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ząbków czosnku, bulionu z kurczaka, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 72%. Spróbuj Country Comfort Rosół, Wezwanie do pocieszenia: zupa Gnocchi z kurczaka, oraz Rosół - prezent na pocieszenie przyjaciela podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu gotuj kiełbasę w oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać zieloną paprykę i cebulę. Gotować i mieszać 2-3 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek: gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z bulionem, winem, włoską przyprawą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wymieszać fasolę i coleslaw. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola zostanie podgrzana, a kapusta będzie miękka.