Candy Corn Cupcakes
Candy Corn Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 260 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, ekstrakt z wanilany, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Doskonale sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Candy Corn Cupcakes, Candy Corn Cupcakes, oraz Candy Corn Cupcakes.
Instrukcje
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości. Beat w wanilii.
Połączyć lour, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Ubij białka.
Napełnij papierowe kubki na muffinki do połowy pełne.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć. Babeczki schłodzone mrozem; udekorować według życzenia.