Candy Cane Deser Minis
Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać laski cukierków, chłodny bita polewa, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Pie, oraz Candy Cane Dip.
Instrukcje
Dodaj wrzącą wodę do połączonej mieszanki żelatyny i 1/3 szklanki zmiażdżonych cukierków w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia mieszanki żelatyny i stopienia cukierków.
Rezerwa 1/2 szklanki Cool WHIP do późniejszego wykorzystania.
Dodaj pozostały zimny bicz do mieszaniny żelatyny; ubijaj do wymieszania.
Łyżka do 12 (2-oz.) kieliszki.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Top z reserved cool bat i kruszone cukierki przed podaniem.