Candy Cane Cream Puffs

Candy Cane Cream Puffs
Candy Cane Cream Puffs może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 270 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 93 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka soli, wanilii, ekstraktu z mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Christmas Candy Cane Cream Puffs, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Joe Joe Lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto: wyłożyć dwie półki na środku piekarnika i rozgrzać do temperatury 218°. wyłożyć 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia. Przygotuj torebkę z dużą, okrągłą końcówką. Jeśli nie masz torebki z ciastem, użyj torby z zamkiem błyskawicznym z odciętym rogiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć masło, wodę, cukier i sól w garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Posypać mąką i szybko wymieszać drewnianą łyżką. Stale mieszając, gotuj, aż ciasto uformuje kulkę i odciągnie się od boków patelni, a na dnie nie ma już wody, Około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z ognia i odstawić na 2 minuty, mieszając cztery lub pięć razy, aby ciasto nie przyklejało się do dna gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ciasto przełożyć do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubijaj jajka po kolei. Po dodaniu wszystkich jajek ubijaj, aż ciasto uzyska jednolitą konsystencję; powinno być lepkie i uformować miękkie piki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Łyżka ciasta do torebki z ciastem lub dużej torebki na suwak z dużym kącikiem. Wymieszać ciasto z przygotowaną blachą do pieczenia w 3-calowych okrągłych kopcach, stojących na wysokości około 2 cali. Pamiętaj, aby pozostawić 2 cale miejsca między ciastami. Powinieneś mieć wystarczająco dużo ciasta na 6 do 8 ptysiów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Przesuń blachę do piekarnika i piec przez 15 minut, następnie zmniejszyć ogień do 191° i piec, aż wypieki nadmuchać i są złotobrązowe, o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia. Po całkowitym wystygnięciu, przeciąć ptysie na pół długości za pomocą ząbkowanego noża do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Do ciasta śmietany: w garnku 3-litrowym o grubym dnie, ubić razem mleko i żółtka. Odstawić. W małej misce przesiać mąkę, skrobię kukurydzianą, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Gotuj mieszaninę mleka i jaj na średnim ogniu, stale mieszając, aż bąbelki utworzą się wokół krawędzi i powierzchnia zacznie parować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Posypać mieszaniną mąki, ubijając szybko, aby rozbić wszelkie grudki. Doprowadzić krem ciasto tylko do wrzenia, stale mieszając i skrobanie dna, aby upewnić się, że nie jest spalanie. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż śmietana zgęstnieje i mocno pokryje tył łyżki, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Zdjąć z ognia.
13
Wymieszać z masłem, wanilią i ekstraktem z mięty, mieszając aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
14
Niech ciasto krem ostygnie całkowicie przed przystąpieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1
Wyjmij górną połowę ciasta i łyżkę kremu do ciasta w dolną część ciasta francuskiego, napełniając go tak bardzo, jak możesz, nie rozlewając go po bokach. Możesz również użyć worka z ciastem wyposażonego w bardzo dużą końcówkę gwiazdy, aby wprowadzić krem do ciasta w wysokiej, spiralnej wieży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Posyp wierzch i boki kremu z ciasta kawałkami trzciny cukrowej. Wierzch śmietany zastąpić puffem i odkurzyć wierzch cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 3 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn