Candy - Bar Fudge

Candy - Bar Fudge
Candy-Bar Fudge może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, odparowane mleko, batoniki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Candy Bar Fudge, Candy Bar Fudge, oraz Candy Bar Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść batoniki w zamrażarce na około 10 minut, aby były twarde; pokrój 1/2 cala do 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
2
Linia 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową AMD smar z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Podgrzać cukier, 3/4 szklanki masła i odparowane mleko w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby stopić masło i rozpuścić cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki włożony do środka syropu czyta 234 stopni F (110 stopni C), 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wyjąć z ognia i wymieszać czekoladę z syropem, aż stopi się i będzie gładka. Wymieszaj krem z prawoślazu i ekstrakt z wanilii, aby uzyskać gładką krówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Rozłóż połowę krówki do przygotowanego naczynia i ułóż kawałki batonika na krówce; Pozostałe krówki wylej na batoniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
6
Ostudzić do temperatury pokojowej przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn