Candy - Bar Fudge

Candy - Bar Fudge
Candy-Bar Fudge może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, odparowane mleko, batoniki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Candy Bar Fudge, Candy Bar Fudge, oraz Candy Bar Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść batoniki w zamrażarce na około 10 minut, aby były twarde; pokrój 1/2 cala do 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
2
Linia 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową AMD smar z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Podgrzać cukier, 3/4 szklanki masła i odparowane mleko w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby stopić masło i rozpuścić cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki włożony do środka syropu czyta 234 stopni F (110 stopni C), 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Wyjąć z ognia i wymieszać czekoladę z syropem, aż stopi się i będzie gładka. Wymieszaj krem z prawoślazu i ekstrakt z wanilii, aby uzyskać gładką krówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Nowy SernikNowy Sernik
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Rozłóż połowę krówki do przygotowanego naczynia i ułóż kawałki batonika na krówce; Pozostałe krówki wylej na batoniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
6
Ostudzić do temperatury pokojowej przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn