Candy Bar Cream Pie
Candy Bar Cream Pie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, batoników butterfinger, pianek marshmallows i ekstraktu wanillanowego. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Candy Bar Pie, Candy Bar Pie, oraz Candy Bar Pie.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj okruchy wafli i masło. Dociśnij spód i do góry boki natłuszczonego 9 cali. danie z ciasta.
Piec w temperaturze 375° przez 6-8 minut. Całkowicie ostudź skórkę.
W małym ciężkim rondlu rozpuść pianki z mlekiem. Ostudzić; przenieść do miski.
Dodaj bitą polewę, pokruszone batony i wanilię.
Wlać do skorupy. Przykryj i wstaw do lodówki na 2-4 godziny lub do zestalenia.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować, jest Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling]()
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling