Canadian Bacon Quiche
Canadian Bacon Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, jajka, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać Skórki ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brie i Canadian Bacon Quiche, Canadian Bacon and Brie Quiche, oraz Canadian Bacon-and-Brie Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami pkg. w przypadku niewypełnionego ciasta z 1 skórką, za pomocą 9-calowej płytki ciasta natryskiwanej sprayem do gotowania. Ułóż kawałki sera szwajcarskiego równomiernie na dnie skorupy ciasta; top z boczkiem kanadyjskim.
Jajka i mleko ubić trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; wlać do skorupy.
Posypać cebulą i posiekanym serem; top z plasterkami pomidora.
Piec 15 min. Zmniejszyć ogień do 177°; kontynuować pieczenie 25 do 30 min. lub dopóki środek nie ustawi się, a góra jest lekko rumiana.
Odstawić 10 min. przed cięciem na 6 klinów do serwowania.