Camembert Souffles

Camembert Souffles
Camembert Souffles trwa około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 20g tłuszczu i w sumie 272 kalorii. Za 1,38 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mleka, musztardy dijon, pieprzu cayenne i mielonej gałki muszkatołowej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Pieczony camembert, Pieczony Camembert, oraz Camembert Fondue.

Instrukcje

1
Pozostaw białka w temperaturze pokojowej na 30 minut. Płaszcz dwa 8-oz. ramekins z sprayem do gotowania i lekko posypać parmezanem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
W małym rondlu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ubij mąkę, gałkę muszkatołową i cayenne na gładką masę; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień; mieszaj Gruyere, Camembert, sherry i musztardę, aż sery się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CamembertCamembert
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
GruyereGruyere
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia.
5
Przełóż do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkiem jaja; włóż wszystko do miski, ciągle mieszając. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W małej misce z czystymi ubijakami ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą szpatułki złóż białka w masę serową, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przenieś do przygotowanych kokilek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minuty lub do momentu, gdy wierzch będzie dmuchany, a środek będzie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Bordeaux, Biały Bordowy

Szampan, Bordeaux i Biały burgund to moje najlepsze typy na suflet. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Możesz spróbować szampana Buena Vista La Victoire Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Wina jasny, trwały złoty kolor jest wzmocniony atrakcyjnym, trwałym ciągiem bąbelków. Elegancki, gęsty, złożony bukiet ujawnia szeroką gamę aromatów, takich jak kwiat lipy, nuty tostowego chleba i miodu. Wspaniałe odczucie w ustach wina jest pełne i bogate, ale dobrze wyważone, pozostawiając zachwycającą świeżość na podniebieniu. Mieszanka: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn