California Fish and Chips

California Fish and Chips
Przepis California Fish and Chips jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Na 11,92 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 3727 kalorii, 71g białka, oraz 370g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sriracha, halibut, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Fish tacos, Hotel California style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać tyle oleju, aby napełnić frytkownicę około jednej trzeciej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F. osuszyć rybę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rybę posypać solą i pieprzem. Zanurz rybę w mące i odkręć nadmiar mąki. Następnie zanurz rybę w umyciu jajecznym, a następnie bułce tartej, zapewniając równomierną warstwę. Powtórz proces z każdym filetem, a następnie ostrożnie upuść obłożoną rybę do frytkownicy. Gotować ryby w partiach, aż złoty kolor z obu stron, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Wyjmij z frytkownicy i połóż na ręcznikach papierowych, aby odsączyć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Podawać cytryny z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
6
Podawać z wyborem chipsów i Guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Ziemniaki umyć, opłukać i osuszyć. Następnie pokrój na szerokość 1/2-calowych desek, od końca do końca. Powtórz proces cięcia wzdłużnego, aby uzyskać frytki o długości 1/2 cala na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
8
Wszystkie ziemniaki pokroić, zimną wodę opłukać i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Rozgrzać olej do 350 stopni F w głębokiej frytkownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
10
Następnie blanszować frytki, aż Na Zewnątrz zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
11
Wyjąć z frytkownicy i pozostawić do wyschnięcia na powietrzu, a następnie umieścić w lodówce na patelniach do pieczenia. Frytki muszą schłodzić 1 godzinę w chłodnicy przed ułożeniem w patelniach do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Przywróć olej do 350 stopni. Drop 10 frytki na zamówienie, gotowanie do chrupiące złoty kolor, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Wyjąć kosz, pozostawić nadmiar oleju do kapania, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
14
W misce, drewnianą łyżką, rozgnieść awokado i sok z cytryny, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Dodać kolendrę, pomidory, sól i Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
SrirachaSriracha
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
16
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do podania.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn