California Black Bean Burgers jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 392 kalorie, 14g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz grubą i grubą salsę, chili, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki z czarnej fasoli z kremowym Kalifornijskim sosem awokado, Burgery Z Czarnej Fasoli, oraz Burgery Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w robocie kuchennym lub blenderze. Przykryć i przetworzyć, aż lekko zgniecione; wyjąć z robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wymieszaj fasolę, chili, bułkę tartą i jajko. Kształt mieszaniny na 5 pasztecików, każda o grubości około 1/2 cala. Obłożyć każdy patty mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mąka Kukurydziana
Papryka Chili
Fasola
Jajko
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki w oleju 10 do 15 minut, obracając raz, aż chrupiące i dokładnie ugotowane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dolną połówkę bułek rozłożyć majonezem. Top z sałatą, paszteciki, salsa i topy bułki.