Calabrese Mustard Greens
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Zielenina z musztardy Calabrese może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Calabrese Mustard Greens, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać połowę zieleni i gotować, mieszając kilka razy, aż po prostu miękkie, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś zieleń na durszlak i spłucz zimną wodą. Powtórz z pozostałymi zieleniami.
Odpływ bardzo dobrze. Grubo posiekać zieleninę.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty kolor, o 1 minutę.
Dodać zieleninę i dobrze wymieszać. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zostaną podgrzane przez, O 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć zieleninę do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z octem i podawać.