Zapiekanka Calabacitas z Polentanem i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 205 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory w puszkach, uncje, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Calabacitas Con Queso i Chile Verde (Squash z serem i Gr, Zapiekanka Ole Polenta, oraz Włoska Zapiekanka Polenta.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin, kukurydza, czosnek i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Saute 3 protokół, dodać cukinię i żółty squash i cebulę, doprawić solą i pieprzem, chili w proszku; gotować 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Squash żółty
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania