Calabacitas zapiekanka z polentą i serem

Calabacitas zapiekanka z polentą i serem
Zapiekanka Calabacitas z Polentanem i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 205 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory w puszkach, uncje, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Calabacitas Con Queso i Chile Verde (Squash z serem i Gr, Zapiekanka Ole Polenta, oraz Włoska Zapiekanka Polenta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin, kukurydza, czosnek i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Saute 3 protokół, dodać cukinię i żółty squash i cebulę, doprawić solą i pieprzem, chili w proszku; gotować 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Squash żółtySquash żółty
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać duszone pomidory i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
6
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Wytnij 1 rurkę polenty w plastry 1/2 cala wzdłuż. Wierzch warzywa z polentą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Umieść w gorącym piekarniku, aby stopić ser i ciepłą polentę, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Udekoruj posiekaną szalotki i kolendry lub pietruszki z płaskim liściem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn