Cakespy: Smażone Halloweenowe Cukierki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cakespy: głęboko smażone Halloween Cukierki spróbować. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 256 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę, cukierki halloween i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cakespy: Resztki Halloween Candy Pie, Cakespy: smażone babeczki na patyku, oraz Smażone batoniki na patyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od zamrożenia prętów: Usuń pożądane pręty z opakowań i umieść je na talerzu lub arkuszu ciastek. Zamrozić je przez co najmniej 2 godziny, aż będą stałe i zamrożone.
Gdy zbliżasz się do końca okresu schładzania, zacznij podgrzewać olej do smażenia.
Wlać olej roślinny do dużego, grubego DNA rondla, aż będzie trzy cale głębokości (ilość używanego oleju zależy od wielkości rondla). Włącz ciepło do średnio wysokiego i włóż termometr candy / deep fry.
Podgrzewać, aż olej osiągnie 191°.
Podczas oczekiwania na rozgrzanie oleju przygotuj stację smażenia i ciasto.
Umieść 1/2 szklanki mąki w misce i odstawić.
Umieść pozostałą filiżankę mąki w małej misce i wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą; dodać mleko, ocet, i olej, i ubijając mokre składniki do suchego, aż masz stosunkowo bez grudek, gładkie, grube ciasto.
Wyjmij zamrożone cukierki z zamrażarki. Już czas.
Pogłębiać każdy cukierek w mące, pokrywając go całkowicie. Trzymając go delikatnie, zanurzyć każdy kawałek cukierka w cieście, aż będzie całkowicie pokryte. Wytrzyj ręce czystym papierowym ręcznikiem między zanurzeniami, ponieważ twoje ręce prawdopodobnie będą trochę niechlujne.
Szybko umieść poobijane cukierki w rozgrzanym oleju, uważając, aby go nie upuścić i nie spowodować rozprysku oleju. Miej oko na cukierki, ponieważ szybko się usmaży. Jeśli kołysze się na powierzchni, zanim zmieni kolor na złoty, delikatnie odepchnij go z powrotem za pomocą łyżki szczelinowej.
Gdy cukierki osiągną atrakcyjny złoty odcień, wyjmij z gorącego oleju łyżką szczelinową i połóż na talerzu pokrytym papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu. Powtórz proces ciasta i smażenia z pozostałymi cukierkami. Podczas smażenia należy monitorować temperaturę oleju i odpowiednio regulować temperaturę w górę lub w dół, ponieważ cukierki stopią się, jeśli są zbyt gorące, a smażenie zajmie zbyt długo i stanie się tłuste, jeśli ciepło jest zbyt niskie.
Lekko ostudzić, ale podawać jeszcze ciepłe.