Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis

Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis
Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwoną papryką Coulis może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój morn meal recipe box. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 703 kalorie, 55g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $4.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, Cajun Snapper i krewetki na bekonie cheddar ser kasza z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć Red pepper coulis, Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na płycie kuchennej przynieś bulion z kurczaka, cebulę, czosnek i wino na wolnym ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
3
Paprykę umieścić na patelni i piec w piekarniku, sprawdzając co 15 minut i obracając je szczypcami, aż skóra będzie całkowicie pomarszczona i zwęglona. Po zakończeniu papryki użyj szczypiec, aby włożyć je do zamykanej torby, która (ze względów bezpieczeństwa) spoczywa na talerzu- (pamiętaj, że są wulkanizowane!). Ostrożnie zamknij torebkę i pozwól im się spocić przez 5 minut. Użyj rękawic kuchennych, aby zapobiec poparzeniu podczas obsługi torby w następnym kroku przesuwania papryki z torby do miski wypełnionej kilkoma centymetrami lodowatej wody. Następnie można użyć palców do pracy szybko slip off i wyrzucić Skórki papryki, gdy są one w wodzie. Zostaniesz z pięknie ugotowaną czerwoną papryką o wspaniałym kolorze. Posiekaj paprykę i dodaj je do gotującej się mieszanki bulionu kurczaka i kontynuuj gotowanie, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W niewielkiej ilości wody uformować zawiesinę skrobi kukurydzianej i dodać do sosu z czerwonej papryki. Proces coulis w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Ostry SosOstry Sos
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SzczypceSzczypce
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
4
Na kaszę: zagotować wodę na kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
5
Dodaj kaszę i posiekane krewetki, zmniejszyć ogień i gotować, aż kasza są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
KaszaKasza
6
Wyjąć z ognia i wymieszać szalotki, pomidory, kolendrę, boczek i ser, i zachować przykryte w ciepłym miejscu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
PomidorPomidor
SerSer
BoczekBoczek
7
Dla ryb: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Obie strony czerwonego snappera posmarować solą i pieprzem oraz przyprawą Cajun. Następnie na płycie kuchennej, podgrzać trochę oleju z pestek winogron w dużej patelni saute non-stick, a kiedy zaczyna migotać, saute krewetki tylko, aż zmienią się różowe, a następnie usunąć krewetki na talerzu użytkowym. Na tej samej patelni, sear każdej strony ryby. (Po umieszczeniu fileta na patelni pozostaw go w spokoju na kilka minut, aby przyprawa gotowała się na powierzchni ryby.) Gotować na złoty kolor, następnie zakończyć w piekarniku przez kolejne 2 do 3 protokół i wyjąć go do odpoczynku na 5 do 8 protokół. (Należy uważać, aby nie przegotować ryby, ponieważ będzie ona nadal gotować nawet po wyjęciu jej z piekarnika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
PrzyprawyPrzyprawy
KrewetkiKrewetki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Umieść kaszę na środku talerza, a następnie umieść filet rybny na wierzchu i opryskaj coulis wokół ryby. Top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
KaszaKasza
RybyRyby
10
Udekoruj obficie szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn