Cajun Potato Latkes
Cajun Potato Latkes wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 67 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), Latki Ziemniaczane, oraz Latki Ziemniaczane.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w ściereczce i wykręć je, aby usunąć jak najwięcej wilgoci.
Wymieszać ziemniaki, cebula, zielona cebula, jajka, mąka, i Cajun przyprawy razem w misce, aż dokładnie połączone.
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż migocze (olej powinien być o 1/3 cala głębokości). Upuść około 2 łyżki mieszaniny ziemniaków na patty do gorącego oleju, i spłaszczyć ziemniaki, aby paszteciki 1/4 do 1/2-cala grubości. Brąz paszteciki w gorącym oleju, aż złoty i chrupiące na dole, o 5 protokół, następnie odwrócić i gotować na drugiej stronie.
Osuszyć latkes na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.