Cajun Maple Mahi-mahi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać Cajun Klon Mahi-Mahi spróbować. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Mieszanka syropu klonowego, czosnek w proszku, mahi mahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Spróbuj Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać razem z wyjątkiem ryb. Mieszanka łyżka nad rybą.
Umieścić rybę na płytkiej patelni (spryskane mocno sprayem do gotowania) i smażyć z cebulą w razie potrzeby przez około 3-5 minut z pierwszej strony i 2-3 minuty z drugiej strony.
Dodaj więcej mieszaniny syropu, jeśli chcesz.Najlepiej podawać z ryżem.*** Może również marynować ryby przez kilka godzin, aby uzyskać maksymalny smak.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.